(Poistunut julkaisusta)

AREA SALES MANAGER
Scanoffice Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja etsimme nyt joukkoomme
 
AREA SALES MANAGERIA

pientalojen lämmitysjärjestelmien myyntiin Varsinais-Suomen alueella.

Tehtävänäsi on myydä oman alueesi asiakkaille Scanoffice Groupin pientalolämmitysjärjestelmät-tuotteita. Myytävä tuotepaletti koostuu Ilmalämpöpumpuista, Ilma-vesilämpöpumpuista, maalämpöpumpuista, aurinkosähköjärjestelmistä sekä asennustarvikkeista. Asiakaskuntasi koostuu suurelta osin olemassa olevasta jälleenmyyjäverkostostamme (lämpöpumppualan yritykset, kylmäalan liikkeet, LVI-liikkeet, sähköliikkeet sekä muut alan jälleenmyyjät), joiden myyntiä ja markkinointia tuet aktiivisesti. Uusasiakashankinta kuuluu myös olennaisena osana työtehtäviisi.

Olet kiinnostunut tuotteiden teknisistä yksityiskohdista ja osaat perustella ja argumentoida niiden merkityksen asiakkaalle. Koulutat ja kehität jälleenmyyjiemme ammattitaitoa heille uusissakin tuoteryhmissä. Työ edellyttää aktiivista liikkumista asiakkaiden luona, mutta yöpymisiä kertyy melko vähän, johtuen myyntipiirin suhteellisen pienestä koosta. Myyntipiirisi sijaitsee Etelä-Suomen länsiosassa, joten asemapaikkasi voi olla Turku-Helsinki akselilla. Työpiste sinulla on luonnollisesti myös Espoon Juvanmalmilla sijaitsevassa toimitalossamme.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus itsenäisestä kenttämyyntityöstä. Eduksi katsomme kokemuksen LVI-järjestelmistä tai kylmäalalta sekä tehtävään soveltuvan koulutustaustan. Olet järjestelmällinen ja luottamuksen ansaitseva yhteistyökumppani sekä vahva tiimipelaaja, joka verkottuu helposti. Toimiasi kuvaavat aktiivisuus, energisyys ja olet mukaansa tempaava persoona, jolla on pelisilmää.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän lämpöpumppualan johtavassa, vakavaraisessa yrityksessä. Tueksesi saat arvostetun yrityksen vahvat resurssit ja perusteellisen koulutuksen tuotteisiin ja tehtävään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut edut, tarvitsemasi työvälineet sekä kannustavan työyhteisön tuen.

Tutustu yhtiöömme ja tuotteisiimme osoitteessa www.scanoffice.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoninnista vastaava Kari Lilja / Target Headhunting Oy, puh. 0400 311 675, sähköposti kari.lilja@targetheadhunting.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 21.1.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, hae siis pian! 

Pääset täyttämään sähköisen hakemuksesi osoitteessa www.targetheadhunting.fi  >>> Työnhakijalle >>> Avoimet työpaikat. Liitä mukaan CV:si, vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi.