(Poistunut julkaisusta)

AREA SALES MANAGER
Scanoffice Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme

AREA SALES MANAGER KIINTEISTÖLÄMPÖPUMPUT OSASTOLLE

Tehtävänä on monipuolisen kiinteistölämpöpumppu tuoteryhmän myynti kiinteistöihin. Tuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyjiemme sekä alan LVI-urakointiliikkeiden kautta, mutta maahantuojan edustajana käyt jälleenmyyjien mukana myös kiinteistökohteissa tutkimassa ratkaisuja. Annat urakoitsijoille suunnitteluapua ja avustat myös mm. energiansäästölaskelmien tekemisessä. Kiinteistölämpöpumput säästävät merkittävästi energiakuluissa suurissa ja keskikokoisissa kiinteistöissä. 

Myyntipiiri sijaitsee Etelä-Suomen länsipuolella, joten asemapaikkasi voi olla pääkaupunkiseutu – Turku – Tampere alueilla. Työpiste sinulla on luonnollisesti myös Espoon Juvanmalmilla sijaitsevassa toimitalossamme.

Sinulla on kokemusta kiinteistöjen LVI-järjestelmistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Työskentelet järjestelmällisesti ja olet luottamuksen ansaitseva yhteistyökumppani jälleenmyyjiimme päin. Viet kauppoja maaliin yhdessä urakoitsijoiden kanssa. Työ edellyttää liikkumista asiakkaiden luona, mutta yöpymisiä tulee melko vähän, johtuen myyntipiirin suhteellisen pienestä koosta. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lämpöpumppualan johtavassa yrityksessä. Tueksesi saat arvostetun yrityksen vahvat resurssit ja perusteellisen koulutuksen tuotteisiin ja tehtävään. Tehtävässä onnistumista eteenpäin vie myös kymmenet Kiinteistölämmitysjärjestelmät osaston osaavat jälleenmyyjämme. Sinusta tulee tärkeä pelaaja ammattitaitoisessa tiimissämme. Odotamme Sinulta paljon ja tarjoamme Sinulle tietenkin vastaavasti hyvin kilpailukykyiset edut.

Yhtiöömme ja tuotteisiimme voit tutustua kotisivuillamme: www.scanoffice.fi

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Kari Serjamaa, puh. 040-750 0206 tai Kari Paananen 040-547 4544. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 19.11.2018 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.