(Poistunut julkaisusta)

Area Sales Manager
Wavin-Labko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

AREA SALES MANAGER / ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Wavin-Labkon tuotteiden myymisestä ja myynnin kehittämisestä Pohjois-Suomen alueella. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa, mutta toiminta-alueesi kattaa koko pohjoisen Suomen. Tuotevalikoimaan kuuluvat ensisijaisesti hule- ja jätevesien käsittelyjärjestelmät, öljyn- ja rasvanerottimet ja maaviemäriputket. Tuoteportfoliossa ovat siis pääasiassa maanalaiset säiliöt, kaivot, erottimet ja putket. Tarpeen mukaan voit olla mukana asiantuntemuksellasi tukemassa myös kohteita, joissa käytetään Wavinin kiinteistöteknisiä putkistojärjestelmiä.

Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu tukkuliikeyhteistyöstä, projektimyynnistä ja asiakaspalvelusta. Tehtävääsi sisältyy asiakkuuksien ylläpitämisen ja kehittämisen lisäksi uusasiakashankintaa ja uusien, myyntiin tulevien tuotteiden lanseeraaminen alueellisesti sovittavin toimenpitein. Projektikohteissa aluemyyntipäällikkönä rakennat, seuraat ja clousaat tarjoukset kaupoiksi sekä asiantuntemuksellasi tuet ja konsultoit asiakkaitasi erilaisissa projekteissa. Työssäsi osallistut myös messuille ja muihin sovittuihin tapahtumiin yrityksen tavoitteiden mukaisesti, joiden tavoitteena on tukea myynnissä onnistumistasi. 

Tehtävässä menestyäksesi omaat hyvät yhteistyötaidot ja sinulla on kyky rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olet positiivinen ja ulospäinsuuntautunut tyyppi, joka toimii systemaattisesti ja tavoitteellisesti asetettujen tavoitteiden eteen. Sinulla on hyvät tietoteknilliset taidot ja osaat hyödyntää tämän päivän moderneja työkaluja työssäsi. Englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksesi, sillä meillä Wavinilla sidosryhmäyhteistyö ulottuu myös muihin maihin. Aiempi kokemus LVI-alalta, tukkumyynnistä tai muista myynti- tai projektitehtävistä auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Rooliasi tukee parhaiten kaupallinen tai tekninen koulutustausta sekä paikallisen liiketoimintaympäristön tunteminen. Huomioitavaa on, että Pohjois-Suomessa on pitkiä välimatkoja, joten osaat suunnitella ja rytmittää kulkemisesi, etkä säikähdä pidempiäkään ajomatkoja.

Tarjoamme sinulle itsenäisen roolin, jossa pääset johtamaan omaa työtäsi ja toteuttamaan itseäsi merkityksellisessä tehtävässä. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuuksia kehittyä myyntiorganisaatiomme ja yrityksemme mukana. Et ole työssäsi yksin ja saat sisäisten resurssien tuen tehtävässä onnistumiseen.

Kehotamme tarttumaan mahdollisuuteen pikimmiten ja esittelemään itsesi tehtävään. Täytämme tehtävän soveltuvan henkilön löydyttyä ja esihaastattelut toteutetaan viikoilla 31-32, joten jätäthän meille hakemuksesi ennen tätä.

Lisätiedot:

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Kaikille kandidaateille ilmoitetaan rekrytoinnin etenemisestä Voiman toimesta.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Henkilöstötalo Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Kristian Paloheimo, p. 010 311 3882 (lomalla 16.-27.7) ja loman aikana Jimi Ruotsalainen p. 050 5052998.