(Poistunut julkaisusta)

Area Sales Manager
Lapp Automaatio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Olemme vahvassa kasvussa ja nyt meillä on tarjota sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi lennokasta kasvutarinaamme! Oletko aktiivinen ja haasteista innostuva tiimipelaaja? Haemme nyt vahvistusta myyntitiimiimme Vantaan Varistoon.

Area Sales Manager

Tässä tehtävässä teet ratkaisulähtöistä myyntityötä Etelä-Suomen alueella ja kuulut kotimaan myyntitiimiin. Työssäsi kehität aktiivisesti nykyisten ja uusien asiakkaidemme liiketoimintaa tuote- ja palvelutarjontaamme hyödyntäen. Vastaat itsenäisesti alueesi myynnin kehittämisestä. Työ sisältää matkustamista kotimaassa. Olet tuloshakuinen, proaktiivinen ja ulospäinsuuntautunut alasi ammattilainen, jolle verkostoituminen käy kuin itsestään. Meille on tärkeää, että sinulla on hyvä asenne ja motivaatio kohdillaan.

Tehtävässä sinua auttaa menestymään, kun sinulla on:

  • kone-, automaatio- tai sähkötekniikan tutkinto (insinööri tai DI), tai vastaava teknisen alan tutkinto
  • useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • kokemusta sähkö-, automaatio- tai koneautomaatioalalta
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, hankinnan ja logistiikkapalveluiden kanssa, jolloin meille on tärkeää, että olet sydämeltäsi aito ja reilu tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään eläväisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Meillä on tarjota sinulle tiimi, jonka tukeen voit varmasti luottaa ja työyhteisö, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Ihmiset ovat tärkein pääomamme, tarjoammekin sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi. Lähetä se palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.6.2018.

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat kysyä lisää, ota yhteys Johannekseen, johannes.turunen(at)lappgroup.com tai p. 020 764 6748 (tavoitettavissa 11.6. klo 15-17 tai 15.6. klo 14-16).