(Poistunut julkaisusta)

AREA SALES MANAGER, NORDICS
Scanclimber Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Är du proffs inom byggutrustning och kanalförsäljning? Gillar du att förhandla, resa och erövra nya marknader? Vi vill anlita dig ett bra sortiment av Tractels produkter av hög kvalitet inom lyftanordningar och fallskyddsutrustning.

Tractel och Scanclimber vill stärka sin nordiska säljorganisation med en försäljningsansvarig för Sverige, Norge och Finland. Vi söker dig som är en driven och tekniskt kunnig säljare med erfarenhet av kanalförsäljning. Du har en förmåga att föra en konsultativ och affärsmässig diskussion med kunderna, antyda mervärde och fördelar samt identifiera nya affärsmöjligheter och jobba med proffs på byggsektorn.

 

I ditt arbete förhandlar du avtal på ett mycket självständigt sätt med större återförsäljare av byggprodukter och -utrustning. Vi uppskattar erfarenhet av att bygga upp distributionsnätverk – speciellt i Sverige eller Norge. Du reser gärna och jobbar effektivt även från ditt hemkontor. Produktkunskaper lär du dig både hos din finska arbetsgivare Scanclimber i Birkala och av din kontaktperson på Tractel i Luxemburg. Ditt back office finns i Birkala och du rapporterar till Scanclimbers VD som samtidigt är ansvarig för försäljningen i Norden.

 

Låter detta intressant? Ansök med CV och personligt brev via https://www.mercuriurval.com/fi-fi/ (referensummer FI-12779) senast 24.6.2018. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så ansök gärna så snart som möjligt. Frågor besvaras av Delivery Lead Kari Hausen, tel. 050-374 3504.