Area Sales Manager NMC Cellfoam Oy
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

RATKAISUMYYJÄKSI TAMPEREELLE
Haemme asiakkaallemme innostunutta ja tavoiteorientoitunutta Area Sales Manageria vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle vakavaraiseen yritykseen NMC Cellfoam Oy:lle.
Suhtaudutko työhön proaktiivisesti ja intohimoisesti? Oletko urasi alussa tai jo ehtinyt kerryttää muutaman vuoden kokemusta myynnistä? Etsitkö tehtävää, jossa hyödyntää myyntidraivia ja energiaasi jo olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisessä hyvällä palkalla? - Tartu mahdollisuuteen!

Meistä
NMC Cellfoam Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa asiakaskohtaiset ratkaisut monenlaisiin käyttötarkoituksiin kuten eristämiseen (ääni, lämpö, tärinä), vaimentamiseen, tiivistämiseen ja henkilö- ja tuotesuojaamiseen. Olemme Pohjoismaiden johtava solumuovien, kumien ja eristeiden jatkojalostaja. Tehtaamme sijaitsevat Tampereella (Oy), Kinnahultissa ja Malmössä (AB). NMC-konserni on johtava kansainvälinen ja kasvukeskeinen muovialan yritys. Meitä on maailmanlaajuisesti yli 1600 henkilöä 25 toimipisteessä. Kilpailuvalttimme ovat suunnittelu, materiaali- ja sovellusosaaminen, jalostusteknologiat, joustavuus, nopeus, laatu ja luotettavuus.

Työnkuva:
Area Sales Managerina työskentelet tiimissä, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Päätehtäviisi kuuluu valmiiden asiakassuhteiden hoitaminen sekä näiden kehittäminen. Tulet työskentelemään erilaisten asiakassegmenttien sekä jälleenmyyjien parissa. Pääosin työtä tehdään toimistolta käsin ja asiakaskäyntejä on satunnaisesti. Perehdytyksen myötä sinulla tulee olemaan kattava materiaalituntemus, ja näin pystyt tarjoamaan asiakkaalle sopivan ratkaisun heidän tarpeeseensa. Tampereen suunnittelijatiimi sekä iloinen joukko myynnin ammattilaisia tarjoavat tukea työhösi.

Arvostamme:
- Aiempaa myyntikokemusta, eduksi erityisesti kokemus B2B-myynnistä ja/tai ratkaisumyynnistä
- Koulutustaustana esimerkiksi kaupallista, teknistä tai muuta työhön soveltuvaa ammatillista koulutusta
- Energistä ja myynnillistä otetta työssäsi sekä hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaiden parissa toimimiseen niin kasvotusten kuin puhelimitse/ sähköisesti
- Työskentelet tavoitteellisesti hektisessä ympäristössä ja kykenet hallitsemaan useita asiakastilanteita samanaikaisesti pitäen silti oman rauhallisuutesi työssä
- Pidät haasteista ja toiminnan kehittämisestä paneutuen asiakkaiden haasteisiin tarjoten ratkaisuvaihtoehtoja ja samalla viet omaa työnkuvaasi eteenpäin
- Hyviä IT-taitoja, työhösi kuuluu tarjouksien tekoa sekä tiedon käsittelyä sähköisesti
- Kykenet työskentelemään englannin kielellä ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi

Tarjoamme:
- Hyvän perehdytyksen ja jatkuvan sparrailun yhdessä tiimin kanssa
- Mahdollisuuden kehittyä ratkaisukeskeisenä B2B-myyjänä monipuoliselle asiakaskunnalle
- Kilpailukykyisen kuukausipalkan ja mahdollisuuden vuosibonukseen
- Työterveyden, vuosittaisen virike-edun sekä mahdollisuuden maittavaan ruokailuun työpaikkamme ruokalassa edulliseen hintaan
- Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön kehittyvässä organisaatiossa ja tuoda esille omia vahvuuksia

Jos nautit asiakassuhteiden kehittämisestä ja etsit uutta ura mahdollisuutta ratkaisumyynnin parissa, niin laita hakemusta tulemaan! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuprosessi:
Kyseessä on asiakkaamme rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulee tehdä WorkPower Oy:n kautta. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme nimiin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi järjestelmämme kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tuothan hakemuksessa esiin omaa persoonaasi sekä osaamistasi onnistuneesta myynnistä.

Lisätietoja:
Heräsikö sinulla kysyttävää? Tiedustelut Jonna Kanerva, HR-konsultti p. 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi.

Avainsanat: ratkaisumyynti, B2B, area sales manager, myyntipäällikkö, vakituinen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot