(Poistunut julkaisusta)

Area Sales Manager (junior)
EPLAN

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Vahvistamme lisää alueellista myyntiämme ja haemme AREA SALES MANAGERIA (junior) ratkaisumyyntiin kehittymään tulevaisuuden menestyjäksi. EPLAN Area Sales Manager vastaa ratkaisumyynnin uusiasiakashankinnasta ja yhteydenpidosta alueensa asiakkaisiin. Ideaali sijainti työpisteelle voi olla esimerkiksi Pirkanmaa tai Pohjanmaa.

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla on:

  • Soveltuva koulutus, automaatioinsinööri / sähköinsinööri tai vastaava, sekä perusymmärrys sähkösuunnittelusta
  • Mahdollisesti työn kautta tullutta asiakaskunnan tuntemusta (laite- ja konevalmistajat, sähkökeskusvalmistajat, suunnittelutoimistot)
  • Kokemusta myyntityöstä, uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien menestyksellisestä hoidosta
  • Myynnin nälkää sekä itseohjautuva työskentelytapa
  • Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito
  • Matkustusvalmius ja tarvittaessa mahdollisuus työskennellä kotitoimistolta käsin

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kasvavassa kansainvälisessä perheomisteisessa yrityksessä, itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden ja kilpailukykyisen palkkauksen. Ohjelmistoalan tuntemus ei ole välttämätön - saat täyden perehdytyksen EPLAN ratkaisuihin ja palveluihin. EPLAN on perustettu vuonna 1984 ja on osa Friedhelm Loh Groupia, joka toimii kansainvälisesti 12 tuotantolaitoksen ja 96 kansainvälisen tytäryrityksen voimin. Konserni työllistää yli 12.100 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 2,6 miljardia euroa. Katso lisää www.eplan.fi 

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Target Headhunting Oy:ssä Ripa Pasanen p. 045 695 2495, ripa.pasanen@targetheadhunting.fi Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 27.11.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake Target Headhunting Oy:n nettisivuilla www.targetheadhunting.fi  Olethan pikaisesti yhteydessä, teemme haastatteluja jo hakuaikana.