(Poistunut julkaisusta)

Area Manager
Medidyne Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme nuorekkaaseen joukkoomme alan huipputuotteiden pariin

Area Manageria

Area Managerina toimit kiinteänä osana yrityksemme Suomen ja Pohjoismaiden myyntitiimiä. Työtehtäväsi sisältävät ZOLL-defibrillaattoreiden ja -elvytyslaitteiden sekä Arrow EZ-IO -tuotteiden myyntiä, koekäyttöjä ja kliinisiä käyttökoulutuksia. Työsi on liikkuvaa sijoittuen pääasiallisesti Etelä-Suomen alueelle, mutta sinulla on valmius matkustaa myös muualla kotimaassa ja tarvittaessa ulkomailla. Työtehtävät ja asiakaskunta edellyttävät asumista PK-seudulla.

Olet sosiaalinen, myyntihenkinen ja asiakaspalveluasenteen omaava terveydenhuoltoalan vahva ammattilainen. Lisäksi sinulla on useamman vuoden kokemus akuutti-, ensi- tai tehohoidon parista. Katsomme kokemuksen tuloksekkaasta myyntityöstä ja lääkintälaitteiden kouluttamisesta eduksesi.

Olet innostunut, proaktiivinen ja tavoitteellinen, ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja dynaamisen työympäristön kasvavassa pohjoismaisessa yrityksessä, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, autoedun, työterveyshuollon ja nykyaikaiset työvälineet. Saat koulutuksen uuteen tehtävääsi ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa viihdytään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Country Manager Jani Niva, p. 0400 932 300, to 1.10. klo 13–15 ja ma 5.10. klo 13–15.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi viimeistään 16.10.2020 mennessä osoitteeseen jn(at)medidyne.fi. Viestiin tunnus ”Area Manager”.

Haun päätyttyä ilmoitamme kaikille haastatelluille hakijoille henkilökohtaisesti viimeistään 6.11.2020. Haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.