(Poistunut julkaisusta)

Area Manager
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Asiakasyrityksemme on suuri kansainvälinen palveluliiketoiminta yritys, joka vaikuttaa ympäri maailmaa ja Suomessa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen henkilöä

AREA MANAGER

työtehtävään.

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus. 

Asiakasyrityksemme etsii Helsingin keskustaan työntekijää Area Manager tehtävään. Työsuhde olisi vähintään 14 kuukauden kestoinen sijaisuus alkaen vuoden 2018 elo-syyskuun vaihteesta. Työnkuvaan kuuluvat vastuu oman alueen toimipaikoista, myynti uusille asiakkaille ,toimipaikkojen henkilöstön esimiehenä toimiminen, sekä vanhojen asiakassuhteiden ylläpito  

Area Manager tehtävässä sinulla on liiketoimintavastuu omista toimipaikoistasi. Toimit toimipaikkojesi vetäjänä ja henkilöstön esimiehenä eli sinun vastuullasi on henkilöstöhallinta. Tärkeimpiä tehtäviäsi tulevat olemaan myynti ja omien toimipaikkojesi tuottavuus sekä asiakaspalvelu. Sinun tulee ylläpitää olemassa olevia asiakassuhteita sekä myydä aktiivisesti uusille asiakkaille. Työnkuva vaatii myynti- ja esimieskokemusta ja myyntihenkisyyttä.

Asiakasyrityksemme on erittäin kansainvälinen yritys ja yrityskieli on englanti, joten sinulta vaaditaan suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen osaamista. Sinulla tulisi olla kokemusta esimiehenä toimimisesta ja käsitys siitä, kuinka pientä henkilöstöä pyöritetään. Sinulla tulee olla itsevarmuutta, kokemusta myynnistä ja kiinnostusta onnistua sinulle asetetuissa tavoitteissa. Organisaatio pyrkii koko ajan kehittymään ja näin ollen on nopeasti muuttuva, joten sinulla tulee olla kykyä tarttua tilanteisiin ja haasteisiin sekä mukautua nopeasti niiden mukaan. Odotamme sinulta energistä, positiivista ja sosiaalista luonnetta sekä sinulla tulee olla hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Työ ei ole muuten liikkuvaa paitsi omien toimipaikkojesi välillä Helsingin keskustassa, sillä esiteltävä palvelu ja tuote tulevat olemaan niissä, joten asiakastapaamiset tulevat pääosin tapahtumaan niiden tiloissa.

Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka 3500€/kk sekä lisäksi liikevaihtotavoitteeseen pohjautuva bonusmalli. Työt alkavat elokuussa.  

Hakijoilta odotamme:

  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Työkokemusta myynnistä ja mielellään esimiehenä toimimisesta
  • Myyntihenkisyyttä ja tavoitteiden saavuttamista
  • Haasteisiin tarttuvaa ja uusiin tilanteisiin mukautuvaa asennetta
  • Paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

  • Alan koulutusta
  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä

Töihin valituille tarjoamme:

  • Olla osana kansainvälistä yritystä
  • Motivoituneen ja mukavan työyhteisön
  • Tavoitteisiin ja omiin onnistumisiin pohjautuvan bonuksen

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Eeva McLean
Henkilöstökonsultti
eeva.mclean@wippiiwork.com 
040-484 4508