Area Manager South Fitness24Seven
Barona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Kaipaatko vastuullista esimiestehtävää ja haluat olla luomassa kuntokeskusketjun menestystarinaa ja parasta työpaikkaa? Mikäli etsit työtä, jossa yhdistyy tuloshakuisuus, henkilöstön ja toiminnan kehittäminen, niin meillä on paikka juuri sinulle!

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Tehtäväkenttäsi

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Area Manageria vastaamaan South alueen kuntokeskuksista ja henkilöstöstä. Alueeseen kuuluu kuntokeskuksia Helsingissä ja Vantaalla. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus vähintään elokuun 2022 loppuun saakka.

Tehtävässä toimit esihenkilönä kuntokeskusten työntekijöille ja vastaat rekrytoinneista, kouluttamisesta sekä kuntokeskusten tuloksesta ja toiminnan kehittämisestä. Liikut alueella aktiivisesti ja työ vaatiikin matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulla ja työskentelyä vaihtelevina työaikoina. Henkilöstöasiat ja hallinnolliset tehtävät ovat kuitenkin tehtävässä keskeisessä roolissa. Itsenäisessä tehtävässä organisoit ja aikataulutat oman viikkosi. Ajatuksena kuitenkin, että olet siellä missä sinua tarvitaan.

Sinulleko?

Parhaiten tehtävässä menestyy henkilö, jolla on palava halu työskennellä ihmisten parissa. Jotta voit luotsata joukkoasi, on esimiestyön ja työsuhdeasioiden oltava sinulle jo tuttua ennestään. Hyppysissäsi pysyy monet langat samanaikaisesti ja osaat johtaa muiden lisäksi myös itseäsi. Viihdyt monipuolisessa ja vaihtelevassa ympäristössä, etkä kavahda nopeasti muuttuvia tilanteita. Viestithän sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka + kvartaalibonus ja käyttöetu auto. Tukenasi on jatkuvasti huipputiimi ja innostava työyhteisö.

Klikkaa itsesi sivustolle ja lue lisää millaista on olla Fitness24Seveniläinen!

Etkö enää et malta olla laittamatta hakemusta? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552724
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Hyvinvointi
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (joni.virolainen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0445171034
  • Sijainti: Helsinki