(Poistunut julkaisusta)

Area Manager of Turku Operations
Finnsteve Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Edellisen tehtävänhaltijan jäädessä eläkkeelle haemme Finnsteve-yhtiöiden palvelukseen Turun toiminnoistamme vastaavaa aluepäällikköä, Area Manager of Turku Operations. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi on Turun satamassa.

Toimit asiantuntija- ja esimiesroolissa ja vastaat kokonaisuudessaan Turun satamatoimintojemme laadukkaasta toiminnasta, kustannustehokkuudesta sekä turvallisuudesta. Raportoit tehtävässäsi Finnsteve-yhtiöiden varatoimitusjohtajalle ja kuulut Finnsteve-yhtiöiden johtoryhmään.

Area Managerin keskeisiin vastuualueisiin meillä kuuluu:

 • tuotannosta vastaavana esimiehenä toimiminen
 • työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioiden huomiointi ja kehittäminen päivittäisessä toiminnassa
 • myynnin ja markkinoinnin tukeminen
 • asiakassuhteista huolehtiminen
 • yhteistyö sataman, viranomaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa
   

Odotamme sinulta:

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi järjestelmällisyyttä, oma-aloitteellisuutta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä organisoida ja johtaa työn tekemistä. Erinomaiset yhteistyötaidot sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa ovat myös ratkaisevassa roolissa. Konsernimme raportointikieli on englanti, joten kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito on eduksi.

Odotamme sinulta löytyvän seuraavia vahvuuksia ja ominaisuuksia:

 • yleinen ymmärrys ja kokemus satamaoperointialalta
 • kokemusta tuotannon johtamisesta
 • kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta
 • kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon
 • kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja viedä asioita eteenpäin
 • erinomaiset neuvottelu- ja kommunikointitaidot
 • käytännön kokemus erilaisista IT-järjestelmistä (mm. TOS, resurssienhallinta, MS Office)
   

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tämän lisäksi saat meillä mukavan työyhteisön, ammattitaitoisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittyä ja syventää osaamistasi satamatoimintojen parissa yhdessä Suomen merkittävimmistä satamaoperaattoreista. Finnsteve-yhtiöt on osa Finnlines-konsernia, jonka toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.
 

Innostuitko?

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Kimmo Lehtinen, puh 050 565 6667, maanantaina 27.1. klo 12-13 ja tiistaina 4.2. klo 12-13. Pyydämme sinua lähettämään hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi englanniksi viimeistään 9.2.2020 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme.