(Poistunut julkaisusta)

Area Administrative Officer, DHL Supply Chain Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Supply Chain tuottaa asiakkailleen toimitusketjun hallintaan ja operointiin liittyviä laajoja logistiikka- ja tiedonhallintaratkaisuja. Vahvuutenamme on maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ja paikallinen erikoisosaaminen.

 

Etsimme nyt DHL Supply Chainin Suomen yksikköön Vantaalle Area Administrative Officeria

 

Area Administrative Officerina päivittäisiin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi maajohtajan kalenterinhallintaa ja erilaisten tilaisuuksien järjestämistä. Lisäksi hoidat yhtiön kokous- ja matkajärjestelyjä, kokouspöytäkirjojen laatimista, intran päivittämistä sekä muita käytännön asioita. Johdon assistentin tehtävien lisäksi sinulle kuuluvat osa taloushallinnon tehtävistä kuten laskujen käsittely, tiliöinti ja tositteiden laatimiset sekä viikkoraporttien hoitaminen. Olet valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin aina tilanteen niin vaatiessa. Roolissasi raportoit maajohtajalle.

 

Odotamme:

Etsimämme henkilö on osaava organisoija, aikaansaava toimeenpanija ja itsenäinen tiimipelaaja. Sinulla on maanläheinen, jämäkkä ote työhön sekä hyvät yhteistyö -ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Käytät exceliä ketterästi päivittäisenä työkaluna ja omaksut nopeasti uusia työhösi liittyviä järjestelmiä. Omaat alalle soveltuvan koulutuksen (esim. AMK tai yliopisto) ja ennen kaikkea työkokemusta vastaavista johdon assistentin tehtävistä. Kokemus taloushallinnon tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

 

Tarjoamme

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi DHL:n kansainvälistä kasvutarinaa. Työskentelet logistiikkapalvelujen edelläkävijä yrityksessä yhdessä alan parhaiden kollegoiden kanssa. Työsuhteesi on kokopäiväinen ja vakituinen. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

 

Kiinnoistutko?
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, joko hakulinkin kautta tai sivuiltamme www.adecco.fi. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa, joten nopeus on valttia. Lisätietoja tarvittaessa Adeccon Senior HR Consultant Maarit Härmälä, 040 183 1791, maarit.harmala@adecco.fi