(Poistunut julkaisusta)

Architect, Database Operations
Tieto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Architect, Database Operations

Haluatko toimia osana nopeasti kasvavaa Market Specific Services Finland (MSSF) yksikköä?

Haemme nyt kahta henkilöä vahvistamaan yksikön tietokantapalveluiden arkkitehtuuri osaamista Helsinkiin. MSSF yksikön tehtävä on toimia ensisijaisesti jatkuvan palvelun tuottajana Suomesta suomalaisille asiakkaille, ja Helsingin lisäksi toimintaa on neljällä muulla paikkakunnalla Suomessa, sekä EU- alueella Tsekeissä. Meillä on sisarorganisaatiot myös Ruotsissa ja Norjassa. Päätyömme koostuu paikallisista asiakkaista, joilla on erityisiä tarpeita, jotka tarvitsevat paikallista palvelua.

MSS yksikkö on perustettu vuonna 2014 ja siitä lähtien on toiminta kasvanut tasaisesti ja Suomessa meitä on tällä hetkellä noin 200 henkilöä ja kaikki maat mukaanlukien noin 600 henkilöä. Palvelemme myös asiakkaita laaja-alaisesti eri teknoloioiden parissa ja palveluidenmme piirissä on jo yli 90 teknologiaa.

Asiakkuuden hoitaminen edellyttää hyvää suomenkielen taitoa ja sitä, että tehtävään valittavasta henkilöstä laaditaan turvallisuusselvityslaissa (726/2014) tarkoitettu henkilöturvallisuusselvitys.

Suuri osa työstä vaatii työskentelyä Tiedon virallisissa toimistotiloissa.

Työn kuvaus

Tiedon tietokantapalveluiden arkkitehtinä työsi sisältää ympäristöjen ylläpitoon, toimituksiin, tuotteisiin, palveluihin tai projekteihin liittyvää suunnittelutyötä ja teknistä työtä yhteistyössä Tiedon tietokanta-asiantuntijoiden ja muiden Tiedon teknologiatiimien asiantuntijoiden ja arkkitehtien kanssa, sekä Suomessa, että ulkomailla.

Työsi voi olla myös teknistä konsultointia asiakkaalle tai myynnin tehtäviä yhdessä Tiedon myyjien, asiakasvastuullisten henkilöiden ja muiden arkkitehtien kanssa.

Työtehtävissäsi olet tekemisissä myös Tiedon teknologiatoimittajien, kuten Microsoftin kanssa sekä suoraan asiakkaiden tai asiakkaan muiden teknologiatoimittajien kanssa.

Tämä tehtävä on sopiva sinulle, jos haluat, että asiat menevät eteenpäin ripeästi ja toiminta kehittyy. Haluat asioiden sujuvan asiakkaiden näkökulmasta paremmin kuin eilen ja että asiat tulevat valmiiksi.

Odotamme sinulta:

● Avointa ja proaktiivista tapaa tehdä työtä

● Haet parasta ratkaisua Asiakkaille heidän haasteisiin ja tarpeisiin

Sujuvan suomenkielen lisäksi pystyt kommunikoimaan ongelmitta myös englanniksi.

Sinulla on työhistoriaa 5 vuotta tai enemmän vaativissa asiantuntijatehtävissä tai yli 2 vuotta arkkitehtitehtävissä.

Sinulla on Microsoftin teknologiasetifikaatteja SQL SERVER- teknologiaan. Voit osata myös muita asioita, kuten Azurea, palvelinhallintaa, muita tietokantatyyppejä tai tietoverkkoja, ja joista sinulla voi myös olla sertifikaatteja, joista sinulle on tässä työssä hyötyä. Lisää ne CV:si liitteenä mukaan!

Henkilönä olet:

● avoin ja osaat toimia osana monen henkilön tiimiä

● kiinnostunut siitä mitä maailmalla tapahtuu tietokanta- ja pilvipalveluiden alueella

● halukas oppimaan uusia asioita

Tarjoamme sinulle:

● Työn, jossa sinua tuetaan ja ideoitasi kuunnellaan, ja jossa voi kehittää itseäsi sekä asiantuntijana että arkkitehtinä

● Suuren työnantajan työsuhde-edut kuten vaikkapa laajat työterveyspalvleut, tukea työmatkoihin ja virkistäytymiseen, itse valittavat työvälineet, matkapuhelinetu, kotiyhteydet ja pääset osalliseksi Tiedon globaaliin arkkitehtiverkostoa

● Haastavat työtehtävät ja niissä kehittyminen paremmaksi sekä oman mielenkiinnon ja opiskelun, että järjestettyjen koulutuksien kautta sellaisella tavalla, joka sopii sinulle parhaiten

Teknologia kehittyy nopeasti, ja kaikille kisassa pärjääville yhteistä on taito oppia ja ottaa käyttöön uutta, sekä haastaa olemassaolevaa. Haluatko mukaan?

Liity meihin ja tule onnistumaan kanssamme!

Haluaisimme kuulla sinusta, jos olet kiinnostunut! Lisää tietoa voit kysyä Marko Tevilältä (marko.tevila@tieto.com) tai Tuija Koskelvuolta (tuija.koskelvuo@tieto.com) sähköpostitse. Jos haluat, voimme olla sinuun yhteydessä myös puhelimitse. Lähetä hakemuksesi pian, mutta viimeistään 27.5.2018 mennessä.