(Poistunut julkaisusta)

Arboristi
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vastuullista ja osaavaa puunhoidon ammattilaista kaupunkitekniikan ylläpitoon. Tule pitämään huolta puustostamme!

Teemme töitä, jotta katu- ja puistoalueilla olisi helppoa ja turvallista liikkua. Ylläpitopalvelumme turvaavat myös tehokkaan omaisuudenhallinnan. Osaamisemme kaupunkitekniikan ylläpidossa kumpuaa jo 1800-luvulta. Tiedämme miten Helsinki on rakennettu ja mitä katujen alla on.

Mitä teet?

Työtehtäviisi sisältyy taajamametsien hoitoa, pienpuuston raivausta, katu- ja puistopuiden hoito-ja rakenneleikkauksia sekä puiden kuntokartoituksia.

Kuka olet?

Olet suorittanut arboristin ammattitutkinnon ja sinulla on B-luokan ajokortti.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyötaidot sekä vastuullinen työskentelyote.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Stara tuottaa kaupunkiympäristön rakentamisen ja hoidon sekä logistiikan palveluja koko Helsingin kaupungille. Haluamme olla vastuullinen edelläkävijä. Teemme läheistä kehittämisen yhteistyötä tutkimuslaitosten ja yritysten kanssa. Olemme alamme uusien innovaatioiden kokeilu- ja kehitysalusta Helsingissä. Tarjoamme monipuolista työtä ja mukavan työyhteisön.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Perehdytämme henkilöstön hyvin ja olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.