(Poistunut julkaisusta)

Arbetschef/projektchef, Norra Sverige
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Vår affärskoncern för trafikleder söker nu Arbetschef/projektchef till Västerbottens och Norrbottens områden i Norra Sverige.

Vi erbjuder

En ypperlig chans att tillsammans med våra sakkunniga utveckla Destias verksamhetsförutsättningar i norra Sverige. I din roll får du fritt påverka bland annat innehållet och resurser i ditt projekt. Du får med eget aktivt arbete genomföra moderna tillvägagångsätt samt betona vikten av hållbar utveckling i projekten.

Uppgiften är ambitiös, och kommer säkert inte vara lätt, men målsättningen återspeglar också väldigt mycket vår verksamhetskultur.

Huvudsakliga uppgifter

I din roll får du tillsammans med våra sakkunniga starta och skapa en grund för projektverksamheten i Norra Sverige. Du bär huvudansvaret för projektens genomförande genom att försäkra att projektens planering, framsteg, tidsplan, budget, rapportering, fakturering samt att omfattningskraven uppfylls. Väsentliga uppgifter i din roll är att övervaka kvalitet, arbetssäkerhet, miljövillkorens följande samt anställdas skyldigheter. Du kommer att tillsammans med platscheferna göra resursfördelning, men du svarar för att leda resurserna samt du har ansvaret för kvalitetssäkringen.

Arbetsuppgiften är heltid och börjar enligt avtal så fort som möjligt.

Vi förväntar oss

Du är villig att binda dig till våra värderingar: ärligt, tillsammans, förnyande och framgångsrikt. Vi förväntar oss intyg från tidigare projekthantering, planmässighet och resultatorienterat tillvägagångssätt samt flytande kunskaper i svenska och engelska. Andra språkkunskaper så som finska anses fördelaktiga.

Vi förutsätter för uppgiften lämpad utbildning samt minst fem års arbetserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi uppskattar utmärkta kommunikations-, samarbets- och förhandlingskunskaper till både externa som interna parter.

Blev du intresserad?

För mer information om tjänsten och att jobba inom Destia Tuomas Räinä (tuomas.raina@destia.fi).

Ansökning

Klicka på "Ansök till denna position" under annonsen. Sökningen har gjorts enkel; allt vi behöver är ditt namn, e-postadress, CV och några ord om varför detta jobb skulle vara ett bra nästa steg i din karriär.

Ansök mellan 12 juni 2020 och 30 juni 2020 kl. 23:59 (Europe/Helsinki)