(Poistunut julkaisusta)

Är svenska din super power? - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018
Eilakaisla är ett finländskt familjeägt företag med landsomfattande verksamhet inom bemanning och rekrytering. Våra tjänster omfattar rekryteringstjänster, personaluthyrning, outsourcingtjänster, omplaceringsträning och konsultering. Vi erbjuder yrkesfolk för både fasta- och visstidsanställningar inom följande branscher: kontor och kundservice, IT, försäljning och marknadsföring, ekonomi, industri och logistik. Vi har hjälpt våra kunder att nå framgång sedan år 1971 och är i dag ett av de ledande företagen inom branschen. Eilakaisla är känt för sin pålitlighet, sin snabba service och sitt brand och vi lägger stor vikt vid kvaliteten på vårt arbete.

Då söker vi dej!

Vi har fortlöpande uppdrag för vilka vi söker svensktalande arbetstagare. Oftast är det frågan om arbetsplatser inom kundbetjäning och försäljning, men också allmänna kontorsuppgifter och serviceuppgifter, t.ex. i företagsentréer eller receptioner.
Förutom en god eller perfekt svenska ska du givetvis tala och skriva finska och engelska. Eilakaisla är känd för kvalitativt arbete och för oss är det viktigt att betjäna våra kunder på bästa sätt. Därför vill vi förmedla ansvarsfulla personer med positiv attityd som vid behov kan göra självständiga beslut. Du arbetar systematiskt och klarar av press och förändringar. 

Vi erbjuder dig 

Som arbetsgivare är Eilakaisla högtuppskattad och vi erbjuder konkurrenskraftiga arbetsfömåner samt en vidomfattande arbetshälsovård från dag ett. I snitt är våra bemaningsuppdrag 9 månader långa och 20% av våra arbetstagare blir slutligen fastanställda hos våra kunder!
Eftersom både rekrytering och bemanning som hörnstenar ingår i vårt serviceutbud, kan din anställning antingen vara direkt hos vår kund eller arbetet ske hos kunden, medan Eilakaisla förblir din arbetsgivare. Arbetsförhållandet börjar enligt överenskommelse och det kan vara frågan om ett kortare eller längre arbetsförhållande. Vi kan med andra ord erbjuda dej varierande uppgifter i olika företag, vilket ger dig goda förutsättningar att vidareutvecklas.

Intresserad?

Registrera dej i vår Kaislanet-tjänst, bygg en helteckande profil inkl. CV och sök det här och/eller något annat jobb som intresserar dej! Vi profilerar och gör fortlöpande öppna intervjuer för att snabbt kunna reagera vid ett kunduppdrag. För dej lönar det sig förstås att också använda dej av vår sökrobot (Eilakaisla hakuvahti), så är du bland de första att höra om nya arbetsmöjligheter!