(Poistunut julkaisusta)

APUVÄLINETEKNIKKO ESPOOSEEN
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme on erikoistunut terveyden- ja laboratorioalojen tarvikkeiden toimittamiseen. Yritys tarjoaa myös koulutus- ja huoltopalveluita asiakkailleen.
Tehtävään sisältyy apuvälineiden, kuten pyörätuolien, mekaanisten apuvälineiden ja potilasnostinten kokoonpano-, huolto- ja korjaustyötä. Kokoamistyö tehdään kunkin tuotteen oman kokoamisohjeen mukaisesti. Koottavien tuotteiden tulee täyttää potilasturvallisuutta koskevat määräykset.
Odotamme sinulta
Sinulle on eduksi apuvälineteknikon tai muu teknikon koulutus. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva ja harjoittelupaikkaa vailla. Toivomme sinulta mahdollisuutta liikkua autolla, sillä välillä töitä tehdään myös suoraan asiakkailla. Tehtävässä vaaditaan myös sujuvaa suomen kieltä.
Muut tiedot
Työsuhde on määräaikainen 31.1.2020 asti ja alkaa 1.11.2019. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, työaika on arkipäivisin klo 8-16. Työpaikka sijaitsee Espoon Koskelossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä meille hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae tehtävää Apuvälineteknikko Espooseen. Liitäthän hakemukseen CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan paikkaa siis mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Helsingin HR-koordinaattori Lilli Toukola (puh. 0505608665 ja e-mail lilli.toukola@vmp.fi). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
31.1.2019 asti
Lisätietoja
Lilli Toukola, lilli.toukola@vmp.fi, 0505608665
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.10.2019 mennessä.