(Poistunut julkaisusta)

Apuvälineteknikko Espooseen!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme on erikoistunut terveyden- ja laboratorio-alojen tarvikkeiden toimittamiseen. Yritys tarjoaa myös koulutus- ja huoltopalveluita asiakkailleen.

TEHTÄVÄÄN sisältyy apuvälineiden, kuten pyörätuolien, hygieniatuotteiden ja potilasnostinten kokonpano-, huolto ja korjaustyötä. Kokoamistyö tehdään kunkin tuotteen oman kokoamisohjeen mukaisesti. Koottavien tuotteiden tulee täyttää potilasturvallisuutta koskevat määräykset.

ETSIMME tehtävään huolellisesti työskentelevää henkilöä, jolla pysyy työkalut kourassa. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat asiakaspalveluhenkisyys ja itsenäinen ote työntekoon, numerotarkkuus sekä kyky tulkita erilaisia kokoamisohjeita. Työssä menestyminen edellyttää teknistä osaamista.
Odotamme sinulta
Sinulle on eduksi apuvälineteknikon tai muu teknikon koulutus. Toivomme hakijoilta mahdollisuutta liikkua autolla, sillä välillä töitä tehdään myös suoraan asiakkailla. Edellytämme hakijalta lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
TARJOAMME alkuun 6 kk:n määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen katsotaan mahdollinen jatko. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, 8-16. Työpaikka sijaitsee Espoon Koskelossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

TOIMI PIAN ja HAE tehtävää täyttämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse ”Apuvälineteknikko Espooseen” –tehtävä kiinnostavaksi.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa HR-asiantuntija Juha Mattila. Sähköpostitiedustelut juha.mattila@vmp.fi
Kesto
6 kk
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.09.2018 mennessä.