(Poistunut julkaisusta)

Apuvälineiden kokooja Espooseen (osa-aika)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018
Toimenkuva
ASIAKASYRITYKSEMME on erikoistunut terveyden- ja laboratorio-alojen tarvikkeiden toimittamiseen. Yritys tarjoa myös koulutus ja huoltopalveluita asiakkailleen.

TEHTÄVÄÄN sisältyy apuvälineiden kuten pyörätuolien ja potilasnostinten kokoamistyötä. Kokoamistyö tehdään kunkin tuotteen oman kokoamisohjeen mukaisesti. Koottavien tuotteiden tulee täyttää potilasturvallisuutta koskevat määräykset.

Eniten myytävät tuoteryhmät: henkilönostolaitteet, pyörällinen suihkutuoli (kelauspyörät), manuaalipyörätuolien muutostyöt (lisätään ja kiinnitetään lisävarusteita, esim. pinnasuojat, kelausvanteet, pyörien vaihtaminen, istuinkorkeuden säätö).
Odotamme sinulta
ETSIMME tehtävään huolellisesti työskentelevää henkilöä, jolla pysyy työkalut kourassa. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reipas ja itsenäinen ote työntekoon, numerotarkkuus sekä kyky tulkita erilaisia kokoamisohjeita. Edellytämme hakijalta lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Sinulle on eduksi apuvälineteknikon tai muu teknikon koulutus.
Muut tiedot
TARJOAMME alkuun määräaikaisen työsuhteen arviolta 31.12.2018 saakka ja työn suunniteltu aloitus on huhtikuussa 2018. Kyseessä on osa-aikainen työsuhde ja töitä tehdään vähintään 1pv./vko. 5-7,5h/pv. Jatkoa ja lisätyövuoroja on mahdollisesti luvassa kunhan työvuorot tarkentuvat. Työpaikka sijaitsee Espoon Koskelossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

TOIMI PIAN ja HAE tehtävää täyttämällä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse ”Apuvälineiden kokooja Espooseen (osa-aikainen)” –tehtävä kiinnostavaksi.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa HR-asiantuntija Juha Mattila. Sähköpostitiedustelut juha.mattila@vmp.fi
Kesto
Alkuun 31.12.2018 ja mahd. jatko
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.03.2018 mennessä.