(Poistunut julkaisusta)

Apuvälineasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Ymmärrätkö mekaniikan päälle ja kaipaat innostavaa ja itsenäistä työtä teknisten ratkaisujen parissa? Haemme nyt rakennustyömaalla pärjäävää asentajaa reissutyöhön.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka toimii alan työehtosopimuksen mukaisesti. Haemme nyt osaavaa asentajaa asentamaan ja huoltamaan apuvälineitä asiakasyrityksemme palvelukseen.

Pääasiallinen työtehtäväsi on asentaa kattonostimia eri kohteissa, joten työ sisältää matkustamista ja reissutyötä arkipäivisin. Työaika painottuu aamuvuoroihin. Riippuen osaamisestasi työtä on tarjolla myös Tampereella erilaisten kunnossapidon tehtävien parissa.

Hakijalta odotetaan B-ajokorttia, työturvallisuuskorttia sekä matkustusvalmiutta kotimaassa. Rakennustekniikan, erilaisten materiaalien ja kiinnitysmenetelmien sekä työvälineiden tunteminen katsotaan eduksi. Asiakasyrityksemme reilussa työyhteisössä pääset hyödyntämään korjaus- ja huolto-osaamistasi sekä toimimaan monipuolisesti myös asiakaspalvelutilanteissa. Yrittäjähenkinen tekijä pärjää työssä varmasti!

Tarve ahkeralle asentajalle on suuri, joten työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla käytettävyytesi mukaan. Alustavasti työt jatkuvat vuoden loppuun saakka. Jatkaminen vuodenvaihteen jälkeen on hyvin todennäköisesti mahdollista.

Kilpailukykyinen palkka määräytyy kokemuksesi sekä alan työehtosopimuksen mukaan. Palkka ottaa huomioon myös reissutyön luonteen.

Barona Rakennuksen työntekijänä saat palkan ajallaan, asianmukaiset työvarusteet sekä pääset osaksi upeaa työyhteisöä. Kauttamme saat laadukkaan työterveyshuollon ja osaavat yhteyshenkilöt vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut perusteellisesti uusiin työtehtäviin ja yrityksen toimintatapoihin.

Hae heti oheisen hakemuslomakkeen kautta ja tule meille töihin!

Edellytykset työnsaannille: B-ajokortti, Työturvallisuuskortti