Aputyöntekijöitä rakennustyömaille
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Kiinnostaako työt rakennusalalla, mutta et tiedä mistä aloittaa? Aloita tästä!

Etsimme nyt uusia ja reippaita rakennusaputyöntekijöitä Pirkanmaan rakennustyömaille. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Tampereen ja lähikuntien alueilla, ja työkohteet saattavat vaihtua viikoittain. Oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Aputyöntekijöiden työtehtäviin kuuluu mm. työmaan siisteyden ylläpitäminen, tavaroiden kantaminen, telineiden purku ja asennukset, suojaukset, piikkaus jne. Ennen töiden aloitusta tulet saamaan kattavan perehdytyksen työhön, jonka avulla pärjäät alkuun varmasti. Sinulta itseltäsi tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä rohkeutta ja kykyä omaksua uusia taitoja nopeallakin aikataululla.

Työt alkavat heti sinulle sopivana ajankohtana. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan (alk. 10,91e/h), matkakorvauksineen.

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen HR-tiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lähetä hakemuksesi välittömästi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme! Työsi saattavat alkaa jo ensi viikolla!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426 (arkisin klo 9-15 välisenä aikana)

Avainsanat: avoimet työpaikat, töihin rakennusalalle, rakennusapumies, rakennusaputyöntekijä, aloita työt raksalla! Tampere, Nokia, Pirkkala, Valkeakoski, Kangasala, Lempäälä, Ylöjärvi, Sastamala, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465637
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi