(Poistunut julkaisusta)

Aputyöntekijöitä kaivosalueelle Kemiin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Värväämme töihin 4 kpl aputyöntekijöitä tekemään pesua ja siivousta kaivokselle. Työtä tehdään kolmena päivänä viikossa (ma,ke,pe), 4h/päivä klo 7-11, ja kerran kuussa huoltoseisakin ajan olisi yksi kokonainen työpäivä. 

Työt alkaa heti sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy. Töiden kesto sovitaan alkuun kesäkuulle asti. Toiveena olisi löytää tekijöitä Kemin lähialueilta, koska nykyiset majapaikat alkaa olla täynnä.  

Laitappa pikaisesti meille hakemusta ja/tai soittele, niin katsotaan, saadaanko sovittua juttutuokiota Ouluun tai Kemiin.

TYÖTEHTÄVÄ: Aputyöntekijä

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kemi

TYÖN KESTO: Aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kesto vähintään kesäkuulle asti. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää kuntoa
-Positiivista asennetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.