(Poistunut julkaisusta)

Aputyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Etsimme teollisuuden ympäristöpalveluiden parissa työskentelevälle asiakasyrityksellemme APUTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin sisä- ja ulkotöihin. Työkohteet sijaitsevat Imatran sekä Lappeenrannan alueella.

Etsimämme henkilöt ovat oma-aloitteisia sekä hyvällä asenteella varustettuja tekijöitä, jotka pystyvät joustavasti kaikenlaisiin avustaviin työtehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeasti.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kaikki kokemus rakennus- ja kiinteistötyöstä katsotaan eduksi. Vaadimme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä mielellään B- tai C- ajokorttia. Tässä tehtävässä tärkeintä on reipas asenne ja halu tehdä töitä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla martti.hannola@adecco.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Martti Hannola, p. 040 663 4033, martti.hannola@adecco.fi.