Aputyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Haemme KEITTIÖN APUTYÖNTEKIJÄÄ Kastellin monitoimitaloon.


ISS Ruokailupalvelut vastaa päiväkodin, peruskoulun ja lukion ruokailupalveluista. Maittava koululounas on päätuotteemme, ja sen lisäksi hoidamme myös aamu- ja välipalatarjoilut.


Työtehtävääsi sisältyy lounaslinjastojen täyttämistä, keittiön avustavia työtehtäviä ja astiahuoltoa. Työsuhde on määräaikainen 1.9.2019- 31.1.2020 välisenä aikana. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 10-14 välillä, mutta ajoittain työtä voi olla tarjolla enemmänkin ison talon tapahtumista ja muutoksista johtuen.


Toivomme innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn isossa monipalvelutiimissä sekä itsenäistä otetta tehtävien hoitamisessa.   Arvostamme alan peruskoulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ edellyttää hygieniapassia. Tehtävään valitulle tehdään suppea turvaselvitys ja valitun tulee esittää rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn.


Olemme saaneet erinomaiset arvosanat tyytyväisyyskyselyissä, ja Kastellille on myönnetty Kouluruokadiplomi sekä Päiväkodin Makuaakkoset- diplomi. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on nostaa kouluruoan arvostusta ja piristää oppilaiden arkea erilaisilla tapahtumilla ja teemapäivillä!.


Täytä sähköinen hakemuksesi 18.8. 2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Liitäthän hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287578
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 18.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu