(Poistunut julkaisusta)

Aputyöntekijä
Alahärmän Konemaalaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
Alahärmän Konemaalaus Oy on teolliseen metallin pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, joka on perustettu jo vuonna 1985. Yrityksessä tehdään alihankintana metallin teollista pintakäsittelyä, johon kuuluu metallin kemiallinen mustaus, metallin fosfatointi, korkeapaineruiskumaalaus ja teräsraepuhallus.

Etsimme APUTYÖNTEKIJÄÄ raskasteollisuuteen Alahärmän Konemaalaukselle. Tarjolla on toistaiseksi voimassaoleva työsuhde.

Aputyöntekijän työtehtäviin kuuluvat erilaiset tehtaan avustavat työtehtävät, kuten kuormien purkaminen ja trukilla ajaminen. Työssä pääsee kehittymään ja etenemään vaativampiin tehtäviin kattavan perehdytyksen kautta, joten emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta.

Hakijoilta odotamme sitoutuneisuutta, hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta sekä tahtoa ja motivaatiota kehittyä alan moniosaajaksi. Aikaisemman kokemuksen trukilla ajosta katsomme eduksi.

Oletko juuri sinä etsimämme huippu tyyppi, joka kykenee itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn? Oletko valmis oppimaan uutta arvostetussa yrityksessä? Jos vastasit kyllä, jätä hakemuksesi meille jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuprosessin suorittaa Go On Seinäjoki. Lisätietoja antaa Go On Seinäjoen HR-ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi. Yritykseen voit tutustua paremmin etukäteen osoitteessa http://www.ahkm.fi/fi/

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.