Aputyöntekijä viherrakennustehtäviin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Etsimme asiakkaallemme aputyöntekijää viherrakennustehtäviin. Asiakkaamme Tyylipihat Oy on Pirkanmaalla vuodesta 2007 toiminut viheralan yritys, joka tekee viherrakentamista ja pihasuunnittelua muun muassa kotitalouksille, rakennusliikkeille ja julkisyhteisöille.

Tehtävänkuvaus:
Työ on arkisin tehtävää liikkuvaa päivätyötä, kohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Tehtävään valittu henkilö saa perehdytyksen työsuhteen alkaessa, joten työssä menestyminen ei edellytä alan aiempaa tuntemusta. Hakijalla tulee olla kuitenkin hyvä fyysinen kunto sekä ahkera ja oma-aloitteinen työote. Oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan merkittäväksi eduksi. Työtä on tarjolla joustavasti kesä-lokakuun väliselle ajalle, tarkempi aloitus määräytyy sään ja sesongin alun mukaan. Avantin tai vastaavan ajotaito on plussaa, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Tarjoamme:
Tarjoamme työteliään kesäkauden ulkoilmassa monipuolisten tehtävien parissa. Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan, tehtävässä noudatetaan viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?
Mikäli työ monipuolisissa työtehtävissä ja vaihtelevissa kohteissa kuulostaa houkuttelevalta, käythän jättämässä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta.

Jäikö kysyttävää?

HR-trainee Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi

Avainsanat: kausityö, viherrakennus, fyysinen työ, Pirkanmaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot