(Poistunut julkaisusta)

Aputyöntekijä viherrakennustehtäviin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Etsimme asiakkaallemme aputyöntekijää viherrakennustehtäviin. Asiakkaamme on Pirkanmaalla vuodesta 2007 toiminut viheralan yritys, joka tekee viherrakentamista ja pihasuunnittelua muun muassa kotitalouksille, rakennusliikkeille ja julkisyhteisöille.

Tehtävänkuvaus:

Työssä menestyminen ei edellytä alan aiempaa tuntemusta. Edellytämme hakijalta kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, työturvakorttia sekä omaa autoa. Työtä on tarjolla kesän ajalle, hyvälle tekijälle mahdollisesti myös pidempään. Avantin ajotaito on plussaa, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Tarjoamme:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kesätyö monipuolisissa työtehtävissä kuulostaa houkuttelevalta, käy jättämässä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta. Työ alkaa joko touko-kesäkuun vaihteessa riippuen vallitsevasta epidemiatilanteesta.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, viherrakennus, fyysinen työ