Aputyöntekijä viherrakennustehtäviin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme aputyöntekijää viherrakennustehtäviin. Asiakkaamme on on Pirkanmaalla vuodesta 2007 toiminut viheralan yritys, joka tekee viherrakentamista ja pihasuunnittelua muun muassa kotitalouksille, rakennusliikkeille ja julkisyhteisöille.

Työssä menestyminen ei edellytä alan aiempaa tuntemusta. Edellytämme hakijalta kuitenkin hyvää fyysistä kuntoa, työturvakorttia sekä omaa autoa. Työtä on tarjolla ainakin juhannukseen saakka, hyvälle tekijälle mahdollisesti myös pidempään. Avantin ajotaito on plussaa, tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Mikäli kesätyö monipuolisissa työtehtävissä kuulostaa houkuttelevalta, käy jättämässä hakemuksesi pikaisesti kotisivujemme kautta. Työ alkaa soveltuvan henkilön löydyttyä.

Avainsanat: kesätyö, viherrakennus, fyysinen työ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1260370
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere