Aputyöntekijä vesikaivoporauksiin
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Etsimme APUTYÖNTEKIJÄÄ VESIKAIVOPORAUKSIIN asiakkaallemme!

Työtehtäviisi kuuluu ammattilaisen apuna toimiminen porakaivo- ja maalämpöputkien porauksissa. Työpäiviin kuuluu myös ns. hallipäiviä, jolloin valmistellaan tulevia työpäiviä ja huolletaan kalustoa. Työ on reissutyötä, työtä tehdään lähtökohtaisesti ma-pe välillä ja työkohteet sijaitsevat Pohjois- ja Itä-Suomen alueella (Kuusamo, Kainuu, Savo ja Pohjois-Karjala). Majoitus järjestetään ja päivärahat maksetaan.

Edellytämme C-ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön, tehtäviin tullaan antamaan kattava perehdytys. Aikaisempi kokemus maanrakennus- ja rakennusalan töistä sekä hitsauksista katsotaan eduksi.

Pärjäät tehtävässä, mikäli sinulta löytyy matkustusvalmiutta, joustavuutta, sekä motivoitunut ja oma-aloitteinen asenne.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Meitä Sihtiläisiä löytyy Kuopiosta jo melekonen määrä. Toivotamme sinut tervetulleeksi porukkaamme, jossa työskentelee tällä hetkellä rakennusmiehiä, sähköasentajia, LVI-asentajia ja suuri määrä muita ammattilaisia. Laita meidät töihin, niin me etsimme sinulle toiveidesi mukaisia urapolkuja.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet paikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497882
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Lapinlahti, Siilinjärvi