(Poistunut julkaisusta)

Aputyöntekijä teräpalveluihin (Parkano)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Etsimme nyt aputyöntekijää teräpalveluihin vakaalle metallialan parissa työskentelevälle toimeksiantajayrityksellemme, jonka valikoimaan kuuluu erilaiset terät sahateollisuuteen, vaneriteollisuuteen, paperi- ja selluteollisuuteen, kierrätysteollisuuteen, jäänhoitokoneisiin sekä kulutustuotteisiin. Yritys sijaitsee Parkanossa. Työssä aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä aloitetaan vuokratyösopimuksella.

Aputyöntekijän tehtäviin kuuluu ammattimiesten apuna oleminen terien valmistuksessa ja huollossa. Työhön kuuluu myös erilaiset kappaleenvaihdot ja muut toimintaa helpottavat tehtävät.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota metallialan töihin. Aiempi kokemus alalta katsotaan hakijan eduksi, mutta työssä menestymisessä tärkeitä ominaisuuksia ovat tasaisen tarkka työntekijä, joka tulee toimeen työyhteisön kanssa. Lisäksi työssä katsotaan eduksi BC -luokan ajokortti ja ammattipätevyys.

Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä, aamuvuorossa työaika on 6.00 – 15.30 ja iltavuorossa 15.00 – 23.00. Vuorotöistä pystytään keskustelemaan. Työtä tehdään kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Tarjoamme osaavalle tekijälle pitkäaikaisen työn ja hyvän työympäristön alan tekijänä kehittymiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita tehtävään järjestetään hyvissä ajoin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 rekrytointikonsultti Miika Lahdelta, puh. 050 411 2706.