(Poistunut julkaisusta)

Aputyöntekijä, syksy 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Kaipaatko uusia tuulia työelämän saralla? Tule meille töihin!

Etsimme nyt motivoituneita rakennusaputyöntekijöitä Tampereen rakennustyömaille. Työtehtävät määräytyvät aina työmaan vaiheiden ja tilanteiden mukaan. Aputyöntekijän tehtäviin kuuluu esimerkiksi kanto-, raivaus- ja suojaustyöt tai vaikkapa kokeneemman kaverin avustaminen. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, sillä työtä opit tekemällä. Näissä hommissa pärjäät hyvällä asenteella! Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys (jos sinulla ei korttia vielä ole, katso avoimet korttikurssit www.tyoturvallisuuskortti.fi).

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, aloituspäivän voimme sopia tarkemmin haastattelussa. Työaika normaalisti ma-pe klo 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Mikäli viihdyt rakennusalalla, on sinun mahdollista jatkaa työskentelyä kyseisen työn valmistuttua toisen asiakasyrityksemme työmaalla. 

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet, monipuoliset työsuhde-edut sekä osaavan rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi.

Toimi nyt! Lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja olet mukana rekrytointiprosessissa.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: raksa, appari, rakennuaputyöntekijä, Tampere