(Poistunut julkaisusta)

Aputyöntekijä pintakäsittelyyn
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme

APUTYÖNTEKIJÄÄ

teollisen pintakäsittelyalan tehtäviin Jyväskylään.

Tehtävänkuvaan kuuluu avustavat tehtävät; suojaukset, pesut, teippaukset sekä erilaiset tuotannon tehtävät. Mikäli osaat ruiskumaalata, niin se lasketaan eduksesi ja pääset myös maalaushommiin.
Odotamme sinulta
Tehtävä soveltuu pintakäsittelyä opiskelevalle tai vastavalmistuneelle pintakäsittelijälle. Alan koulutus ei kuitenkaan ole ehdoton edellytys, vaan asenne ratkaisee! Sinun tulee olla työotteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti lasketaan myös eduksi, mutta sen puuttuminen ei ole este. Voit suorittaa sen työpaikalla.
Muut tiedot
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään kesäkuun alussa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää kesän ajan. On mahdollista, että työ jatkuu osa-aikaisena tämän jälkeenkin. 2-vuorotyö, ma-pe 6-14 ja 14-22. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Hae paikkaa pikimmiten täyttämällä hakemus sivuillamme tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Aputyöntekijä" ja kerro meille, miksi juuri sinä olet sopiva henkilö tähän tehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä!

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
3kk, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.