(Poistunut julkaisusta)

Aputyöntekijä / kattotyöntekijä, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt aputyöntekijöitä kattotöihin kevätsesonkiin Tampereen alueelle vaihteleviin kohteisiin.

Työskentely tapahtuu Tampereen keskustassa ja työtehtävänä tulee pääsääntöisesti olemaan kattojen puhdistaminen talven jäljiltä. Työ on täysipäiväistä, työaika arkisin 7-15.30 ja työ kestää noin 2-3 viikkoa.

Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan sekä hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme eduksi, mikäli olet aiemminkin työskennellyt esim. lumenpudottajana ja/tai kiinteistönhuollon tai rakennusalan tehtävissä. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, vaihtelevien työkohteiden vuoksi ajokortti on välttämätön.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi . Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.