Aputyöntekijä kaivokselle
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Oletko hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu tekijä vailla osa-aikaista työtä? Kiinnostaako fyysinen työ haastavissakin olosuhteissa?

Etsimme nyt osa-aikaiseen työsuhteeseen APUTYÖNTEKIJÄÄ KAIVOKSELLE Keminmaahan.

Työnkuvaasi kuuluu erilaiset avustavat työt kaivoksella, kuten siistiminen, kaapeleiden veto ja muut työt taustastasi riippuen. Työssä pääset tutustumaan monipuolisesti kaivoksella työskentelyyn ja kiinnostuksesi myötä sinulla on mahdollisuus edetä monipuolisiin tehtäviin. Koulutuksesta ja kokemuksesta kaivos-, talotekniikka-, sähkö- tai rakennuspuolelta on hyötyä. Tärkeintä meille on motivoitunut asenne, halu oppia uusia työtehtäviä sekä oma-aloitteinen työote. 

Tarjoamme sinulle
Mielenkiintoisen ja fyysisesti haastavan työpaikan
Hyvät työvaatteet
Asianmukaisen perehdytyksen
Säännöllisen palkanmaksun joka toinen perjantai

Töitä on ainakin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo. 7-11, mutta hyvän asenteen ja työhalujen myötä sinulla on mahdollisuus työllistyä myös asiakkaamme muihin työtehtäviin ja saada lisää tunteja. Töiden kestosta sovitaan erikseen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. 

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Jennika Pasulalta / jennika.pasula@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1396649
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi, Keminmaa, Tornio