Aputyöntekijä hitsaukseen ja puhallukseen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Haemme asiakkaallemme Kyröön aputyöntekijää hitsaukseen ja puhallukseen.

Työnkuvaus: 
Asiakasyritys palvelee laajasti muun muassa kuljetusväline-, puunjalostus- ja metalliteollisuudessa. Työssäni pääset esimerkiksi puhaltamaan sylintereitä, heftailemaan putkia, pesemään osia jne. Työnkuva on siis monipuolinen ja muodostuu myös oman osaamisesi pohjalta. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja eduksi katsomme työhön soveltuvan koulutuksen. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit lasketaan myös eduksesi. Etsimämme henkilö on motivoitunut ja nopea oppimaan uutta. 

Lisäksi toivomme sinulta: 
- Aitoa kiinnostusta työtä kohtaan
- Hyvää asennetta
- Joustavuutta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: Puhallus, aputyöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot