(Poistunut julkaisusta)

Aputyöntekijä autokauppaan
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme autoliikkeen aputyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin. Asiakkaamme Autosinulle.com on kustomoitujen autojen maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt nuorekas yritys Tampereen Lakalaivassa.

Autoliikkeen aputyöntekijän työnkuva koostuu pääasiassa autojen pesuista ja sisätilapuhdistuksista sekä muista autoliikkeen avustavista tehtävistä. Näiden lisäksi tehtäviin sisältyy muun muassa autojen käyttämistä renkaanvaihdoissa ja katsastuksissa, sekä yleisten tilojen siisteydestä huolehtimista.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja B- ajokorttia. Toivomme että olet tehokas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä, jolta löytyy aito kiinnostus autoja kohtaan. Eduksi katsomme autoalan koulutuksen / aiemman kokemuksen autojen parissa työskentelystä. C-kortti ja aiempi kokemus autopesuista ja siivoustehtävistä on iso plussa!

Työt alkavat heti tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Työ on päivätyötä (ma-la), työtunteja on noin 37,5h viikko. Työsuhde alkaa 3-4kk pituisena määräaikaisuutena, hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus jatkaa samoissa tehtävissä alun määräaikaisuuden jälkeenkin.

Mikäli tehtävään valittavalla henkilöllä on halua edetä urallaan kouluttautumalla esimerkiksi automyyjän tehtäviin, työ tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden.

Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi / puh. 040 676 2121

Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi / puh. 045 132 0405

Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi / puh. 045 139 7492