Apuohjaaja, kesätyö, nuorisopalvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Espoon kaupungin nuorisopalvelut hakee 22 apuohjaajaa kahdelle jaksolle:
1) 7.-20.6. (13 paikkaa)
2) 21.6.-4.7. (9 paikkaa)

Apuohjaajan tehtävänä on kesätoimintojen suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa sekä kehittämisessä avustaminen, osana työtiimiä. Tehtäviin kuuluvat lasten ja nuorten ohjaaminen (esim. liikunnalliset harjoitteet, leikit, kädentaidot, digipelit) ja kohtaaminen eri toimintaympäristöissä sekä muut vastuutetut tehtävät.

Työjakson pituus on 2 viikkoa.

HUOM! Ilmoitathan omassa esittelyssäsi, kummalle jaksolle haet ensisijaisesti. Kukin hakija voi tulla valituksi vain yhdelle jaksolle. Kerrothan myös harrastuksistasi ja muista taidoistasi, joita voit hyödyntää toiminnassa, erityisesti arvostamme osaamista seuraavista: kädentaidot / kuvataide, digipelaaminen, skeitti / skuutti / bmx-pyöräily ja mopo / kevytmoottoripyörä.

Haastattelut toteutetaan ryhmämuotoisina la 27.3. klo 9-15. Haastatteluihin valitut kutsutaan henkilökohtaisesti viikolla 11. Valinnat tehdään viikolla 13 ja niistä tiedotetaan kaikille hakijoille.


Työpaikan nimi: Alueelliset nuorisopalvelut

Työaika: 30h / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ikä 14-17v

Tehtävässä edellytetään: Aktiivisuutta ja innostuneisuutta lapsille ja nuorille suunnattujen kesätoimintojen toteuttamiseksi. Edellytämme myös oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uusia taitoja.

Nuorisopalvelujen kohderyhmänä ovat varhaisnuoret, nuoret sekä heidän toimintaryhmänsä ja nuorisoyhdistykset. Tavoitteenamme on nuorten kasvun ja itsenäistymisen tukeminen nuorisotyön menetelmin sekä nuorten osallisuuden edistäminen. Espoon nuorisopalveluilla on yli 20 toimipistettä ja lähes 100 työntekijää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot