(Poistunut julkaisusta)

Apumies huonekalujakeluun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä kesän ajaksi? Oletko opiskelija ja vailla lisätienestiä? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen?

Haemme nyt APUMIEHIÄ HUONEKALUJAKELUUN kesäksi Turun alueelle.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaisesti. Tuntimäärät vaihtelevat tarpeen mukaan, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Töitä on tarjolla pääsääntöisesti arkisin klo 14 alkaen n. 4-7,5h/pv, myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia.

Viihdyt tehtävässä, jos olet luotettava, täsmällinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Aikaisempi työkokemus muutoista tai logistiikan alalta katsotaan eduksesi, mutta ennen kaikkea haemme reippaita asiakaspalveluasenteen omaavia henkilöitä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Eduksi katsomme, jos sinulla on mahdollisuus jatkaa keikkatöitä myös syksyllä. Sekä omistat ajokortin ja olet halukas ajamaan pakettiautoa tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 19.6.2019. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.