Apumiehiä rengassesonkiin, Lahti
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Haemme asiakkaallemme rengasasentajan apulaisia Lahteen

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta. Tämän lisäksi toivomme sinulta työnkuvaan soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Työhön perehdytetään mutta aikaisempi kokemus tai muulla tavalla hankittu tuntemus rengastöistä sekä käytettävistä työkaluista ja laitteista on plussaa. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään B- ajokortti.

Vannetyöt eivät kuulu työnkuvaan mutta renkaiden vaihto kuuluu.

Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-16 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiireestä riippuen. Työt kestää rengassesongin ajan, arviolta 1-3kk.

Palkkaus: TES (11-12€/h)

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot