(Poistunut julkaisusta)

Apumiehiä rataverkoston ylläpitotehtäviin
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Etsimme asiakkaallemme AHKERIA APUMIEHIÄ rataverkoston ylläpitotehtäviin Etelä-Suomen alueelle. Työt ovat suurimmaksi osaksi lumitöitä, mutta edellytämme valmiutta osallistua myös muihin rataverkoston kunnossapitotehtäviin.

Työtä on tarjolla niin keikkaluonteisesti lumitöiden merkeissa kuin myös kokoaikaisesti tehtävää lumi- ja kunnossapitotyötä. Työtehtäviä voidaan katsoa tarkemmin hakijan aiemman työkokemuksen perusteella.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä halua työskennellä ulkona. Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva, etkä pelkää tarttua erilaisiin radalla tehtäviin töihin. Olet valmis työskentelemään myös öisin ja viikonloppuisin.

Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Suoritetut ratatyöturvallisuus- ja tieturva1 -kurssit ovat etu, mutta koulutamme tarvittaessa.

Edellytämme myös riittävän hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

Käytössämme on Hetipalkka-malli, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi voi siis olla joka perjantai!

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: lumityö, keikka, ratatyö