(Poistunut julkaisusta)

Apumiehiä rakennustyömaille, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Kesän liikuttavin duuni on tässä! Haemme kesäkaudelle 2020 Jyväskylän seudulle asiakkaidemme vaihteleviin työmaakohteisiin rakennusaputyöntekijöitä.

Emme välttämättä etsi valmiita ammattilaisia, vaan ennen kaikkea innokkaita ja oppimishaluisia työntekijöitä. 

Työt pitävät sisällään erilaisia avustavia tehtäviä, kuten materiaalien kantoa, haalausta, raivausta, siivousta, purkua ja oman osaamisesi mukaan ammattilaisten avustamista rakennustöissä. Työtehtävät ja keikan kesto määräytyvät aina työmaakohteen mukaan. Työaika sijoittuu pääasiassa klo 7-15.30 välille. Työ on vuokratyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Hakijalta odotamme reipasta ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Vaikka et vielä omaisi kokemusta alalta, korvaat sen niitäkin tärkeämmillä asioilla, eli innokkuudella tehdä ja oppia uusia asioita. Työ on ajoittain raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan sekä täysi-ikäisyys. Auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemistasi mutta ei ole edellytys. Oikeanlaisella asenteella pääset pitkälle!

Mitä tarjoamme sinulle

-vaihtelevat työkohteet, joissa saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia
-laadukkaat työvaatteet
-kilpailukykyisen palkkauksen
-arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten
-tilaisuuden verkostoitua alan yritysten kanssa

Tämä paikka on sinulle, mikäli etsit työtä tukemaan esimerkiksi opintojasi tai haluat päästä rakennusalalle töihin ja oppia uutta!

Hakuprosessi:

Haku on auki 31.3.2020 asti. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan, joten laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Aloitus voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan. Motivoituneilla ja reippailla työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä pystyt työskentelemään. 

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, josta voit lukea lisää
www.kesäduuni.org

Lisätietoja tehtävästä antavat WorkPowerin iloiset naiset:

Linda Pölkki, HR-konsultti
linda.polkki@workpower.fi
045 125 2737

ja

Laura Saarela, HR-koordinaattori
laura.saarela@workpower.fi
040 620 2445

avainsanat: kesätyö, kesäduuni, rakennusala, rakennusaputyöntekijä