Apumiehiä ovi ja ikkuna asennuksiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Haemme rakennusapulaisia ovien ja ikkunoiden asennuksiin.

Asiakkaan toimisto sijaitsee Orimattilassa, josta lähdetään aamuisin pareittain yrityksen autoilla kohteisiin, kohteiden sijainnit vaihtelee mutta sijaitsevat pääasiassa Päijät Hämeen ja Uudenmaan alueella. Töitä on tarjolla ahkerille tekijöille pidemmäksikin aikaa. Työaika ma- pe klo 7-17 välillä.

Työtehtäviin koulutetaan mutta sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti (b). Pärjäät tehtävässä hyvällä ja ahkeralla asenteella, olet joustava ja luotettava työntekijä. Tämän lisäksi toivomme sinulta työhön soveltuvaa hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Palkka n. 12€/h + mahdolliset lisät.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Lisätietoja tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522974
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Orimattila, Uusimaa