Apumiehiä LVI asennuksiin
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Haemme asiakkaallemme apumiehiä LVI asennuksiin pääkaupunkiseudulle.

Työ koostuu erilaisista apumiehen tehtävistä, lähinnä tavaroiden kantamista, yksinkertaisista poraustöistä, asiakaskohtaamisista sekä muista avustavista tehtävistä. Kohteina erilaiset toimitilat ja asiakaskohteet joissa suoritetaan muutosprojektien LVI-asennuksia sekä huolto- ja korjaustöitä. Töitä on tarjolla ma-pe pääasiassa klo 7-16 välillä. Omalla suoriutumisellaan voi vaikuttaa vuorojen määrään ja työn kestoon.

Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä huolellinen ja ripeä työote. Lisäksi omaat kokemusta työkalujen käytöstä ja riittävän fyysisen kunnon. Olet asiakaspalveluhenkinen ja toivomme sinulta myös sujuvaa suomenkielen taitoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, nopealla aikataululla, heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Palkkaus: TES.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426026
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa