Apumiehiä LVI-alalle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2021

Etsimme reippaita työntekijöitä pääkaupunkiseudulle LVI-alalle.

Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta työurasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tehtävässä tulet toimimaan osana huoltotiimiä viemäristösaneerausten ja ylläpidon parissa. Kohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja suuri osa kohteista Helsingin keskustassa. Työt suoritetaan aina pareittain kohteissa ja tehtäviin koulutetaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Myös perus IT-taitojen tulee olla kunnossa, sillä asentajan työhön kuuluu projektien ja työvaiheiden dokumentointia. Kohteita voi olla laajalla alueella (pks), joten toivomme hakijoilta myös joustavuutta ja matkustusvalmiutta.

Putkiasentajan tutkinto luetaan hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin ja viikkotyöaika tehtävässä on n. 40 h/vko, mutta töiden ja kohteiden luonteesta johtuen hakijalta odotetaan tarvittaessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Palkkaus TES, kokeneen tekijän kohdalla voidaan tarkastaa sopimuspalkkausta.

Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työllistyy suoraan asiakkaalle vakinaiseen työsuhteeseen.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat nopealla aikataululla, paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tiedustella Laura Vänskältä arkisin puhelimitse tai sähköpostitse: +358444124189, laura.vanska@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot