(Poistunut julkaisusta)

Apumiehiä huonekalujakeluun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Oletko opiskelija ja vailla lisätienestiä? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen?

Haemme nyt APUMIEHIÄ HUONEKALUJAKELUUN ja MUUTTOIHIN Turun alueelle.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaisesti. Tuntimäärät vaihtelevat tarpeen mukaan, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Töitä on tarjolla pääsääntöisesti arkisin klo 14 alkaen n. 4-7,5h/pv, mutta myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia.

Viihdyt tehtävässäsi, jos olet luotettava, täsmällinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Aikaisempi työkokemus muutoista tai logistiikan alalta katsotaan eduksesi, mutta ennen kaikkea haemme reippaita asiakaspalveluasenteen omaavia henkilöitä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Eduksi katsomme ajokortin ja halukkuuden ajaa pakettiautoa tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.


Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi