(Poistunut julkaisusta)

Apumiehiä huonekalujakeluun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Oletko opiskelija ja vailla lisätienestiä? Onko tavoitteenasi työllistyä kesäksi tai välivuoden ajaksi? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen?

Haemme nyt APUMIEHIÄ HUONEKALUJAKELUUN ja MUUTTOIHIN Turun alueelle.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaisesti. Tuntimäärät vaihtelevat tarpeen mukaan, mutta joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Töitä on tarjolla pääsääntöisesti arkisin, mutta myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia.

Viihdyt tehtävässäsi, jos olet luotettava, täsmällinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Aikaisempi työkokemus muutoista tai logistiikan alalta katsotaan eduksesi, mutta ennen kaikkea haemme reippaita asiakaspalveluasenteen omaavia henkilöitä. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Eduksi katsomme ajokortin ja halukkuuden ajaa pakettiautoa tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.


Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 15.7.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi