Apulaisylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin sisätautien poliklinikalla on 27 erikoislääkärin ja 2 erikoistuvan lääkärin virkaa. Sisätautien poliklinikka toimii kahdessa pisteessä, Laakson sairaalan alueella ja Malmin sisätautien poliklinikka tällä hetkellä väistötiloissa Herttoniemessä.

Haemme gastroenterologian erikoislääkäriä apulaisylilääkärin virkaan. Toimipisteenä on tässä vaiheessa Laakson sisätautien poliklinikka, mutta jatkossa on tarkoituksena yhä enemmän yhdistää poliklinikoiden toimintoja.

Apulaisylilääkärinä vastaat yhdessä esimiestesi kanssa Laakson gastroenterologian käytännön toiminnan ohjauksesta. Tehtävään kuuluu endoskopiatoimintaa sekä vastaanotto- ja konsultaatiotyötä. Lähetteiden käsittely on keskeinen osa apulaisylilääkärin työtä. Osana Tulevaisuuden sotekeskuksia ja Terveys- ja hyvinvointikeskusmallia yhteistyötä perusterveydenhuollon toimijoiden kanssa kehitettään jatkuvasti.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-375-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:
Kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, organisaatiokykyä ja joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi: Sisätautien erikoislääkärin pätevyys, hallinnon kokemus ja koulutus

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Tuula Tikkanen, tuula.tikkanen@hel.fi, p. 0503362181

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot