(Poistunut julkaisusta)

Apulaisylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Tehtävän kuvaus

Suursuon sairaala on yksi Helsingin kaupungin sairaaloista. Sairaalassa on 8 vuodeosastoa ja sairaansijoja yhteensä 200. Osastoilla on vahvat profiilit: akuutti geriatrinen ja sisätautinen kuntoutus, saatto- ja palliatiivinen hoito, psykogeriatrinen kuntoutus, kirurginen jatkokuntoutus ja päihdepotilaiden akuuttikuntoutus.

Sairaalalla on lääketieteen perusopetuksen ja erikoislääkärikoulutuksen sekä palliatiivisen erityispätevyyden koulutusoikeudet.

Haemme apulaisylilääkäriä vakinaiseen virkaan.

Toimit osastolla seniorilääkärinä ja olet mukana kehittämässä sairaalan toimintaa. Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön lisäksi hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja kaupungin henkilöstöedut mm. työsuhdeasunnon tarvittaessa.
Koska meillä on profiloituneita osastoja, työnkuvaa voi muokata kiinnostuksesi ja erikoisalasi mukaan. Meillä on käytössä mm. ultraäänilaite, jos olet kiinnostunut tekemään toimenpiteitä tai akuuttidiagnostiikkaa. Psykogeriatrisella osastolla on valmius käyttää sooma-hattua.

Kelpoisuusehto: Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Ehdottomasti arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja sekä kokemusta juniorilääkärien ohjaamisesta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-1095-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylilääkäri Jaana Saarenheimo, jaana.saarenheimo@hel.fi, p. +358 504022720

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/