(Poistunut julkaisusta)

Apulaisylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme apulaisylilääkäriä Laakson sairaalaan

Helsingin sairaalaan kuuluvat Laakson, Malmin ja Suursuon sairaalat. Laakson sairaala on Suomen suurin perusterveydenhuollon sairaala, jossa on 12 osastoa ja sairaansijoja yhteensä 302.
Osastomme ovat profiloituneet akuuttigeriatriseen hoitoon, sisätauteihin, traumakuntoutukseen, vaativien haavojen hoitoon, AVH-potilaiden jatkokuntoutukseen sekä infektoiden hoitoon. Potilaat tulevat jatkohoitoon HUS-Akuutin sekä HUS:n muilta osastoilta. Toimintamme ydin on hyvä diagnostiikka, kokonaisvaltainen hoito ja aktiivinen kuntoutus tähdäten kotoa kotiin. Keskimääräinen hoitoaika on 18,6 vrk
ja 81% potilaistamme kotiutuu omaan kotiinsa.
Haemme apulaisylilääkäriä vakinaiseen virkaan, töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Oletko geriatri, yleislääketieteen erikoislääkäri tai muun soveltuvan alan erikoislääkäri? Onko sinulla esimerkiksi haavanhoidon, muistisairauksien tai lääkärikouluttajan erityispätevyys? Tule osaavaan, iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme kehittämään, kehittymään ja kouluttamaan. Tehdään yhdessä Suomen paras akuuttihoidon ja kuntoutuksen sairaala ammattitaidolla, laadulla ja vaikuttavuudella. Meillä saat monipuolisen työnkuvan, erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet ja laadukkaat sisäiset koulutukset. Erikoislääkärimme arvostavat myös vuosittaista mahdollisuutta ulkomaiseen koulutukseen.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-511-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Riittävä työkokemus oman alan tehtävissä

Kehittämismyönteisyyden ja hyvän yhteistyökyvyn

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

apulaisylilääkäri Söderling Riikka, 040 3341235, riikka.soderling@hel.fi johtajalääkäri Pikkarainen Laura, 050 3666781, laura.pikkarainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/