(Poistunut julkaisusta)

Apulaisylilääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Tehtävän kuvaus

Helsingin sairaalan kuuluvat Laakson, Malmin ja Suursuon sairaalat. Laakson sairaala on Suomen suurin perusterveydenhuollon sairaala, jossa on 12 osastoa ja sairaansijoja yhteensä 302.

Osastot ovat profiloituneet akuuttiin geriatriaan, sisätauteihin, traumakuntoutukseen, vaativien haavojen hoitoon, AVH-potilaiden jatkokuntoutukseen sekä infektioiden hoitoon. Potilaat tulevat jatkohoitoon HUS- Haartmanin päivystysyksiköstä sekä HUS:n muilta klinikoilta. Toimintamme ydin on hyvä diagnostiikka, kokonaisvaltainen hoito ja aktiivinen kuntoutus. Hoitoajat ovat lyhyet, keskimääräinen hoitoaika on 18,6 vrk ja 81 % potilaistamme kotiutuu omaan kotiinsa.

Haemme apulaisylilääkäriä sijaisuuteen 2.12.2019 lähtien 6 kuukautta.

Oletko geriatri, sisätautilääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri tai muun soveltuvan alan erikoislääkäri? Tule osaavaan, iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme kehittämään, kehittymään ja kouluttamaan. Tehdään yhdessä Suomen paras akuuttihoidon ja kuntoutuksen sairaala ammattitaidolla, laadulla ja vaikuttavuudella.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekty.fi.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Kehittämismyönteisen työotteen.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Kaisa Halinen, 050 3056448, kaisa.halinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/